Galley apparatuur

Electronic Services Products is de distributiepartner van The Galley Architect (TGA) uit Singapore voor Europa en Rusland. TGA is een toonaangevende fabrikant van onder andere Galley en Mess room apparatuur voor elk type vaartuig. U kunt de volledige indeling van de Galley uit handen geven aan de professionals bij TGA. Door hun ervaring weten zij waar rekening mee gehouden moet worden om te voldoen aan vereisten voor de maritieme industrie. Samen met de ontwerpafdeling werkt u aan een lay-out voor de Galley die aan uw wensen voldoet. Van een 2D lay-out tot een 3D weergave, waarbij u werkelijk kunt zien hoe de Galley er uit komt te zien.

Deep Fat Fryer

Eén van de meest succesvolle producten van TGA is de Deep Fat Fryer, een Solas gekeurde zelfblussende frituur met een capaciteit van 10 of 20 liter. Dit product is inmiddels geïnstalleerd op honderden schepen wereldwijd.


Meer informatie?

Meer weten over deze oplossing? Of wilt u een brochure ontvangen met meer informatie? Bel dan naar onderstaand nummer of vul het contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.